Kiadó albérletet keresünk meglévő ügyfelünk számára azonnali költözéssel. Földszinti, 35 nm-es, berendezett, gépesített, maximum 120eft/hó áron. Ajánlatokat emailben a fruttus.erzsebet@fruttusingatlan.hu vagy telefonon a 06-70/621 2666 várjuk.

Eladó Társasház (Hajdúszoboszló)

Hajdúszoboszlón csendes kervárosi részén, de még is központi helyen elhelyezkedő modern és megújuló energia felhasznlásával épülő társasházi lakások eladók, garázzsal vagy térkövezett beállóval, 2023 áprilisi átadással.A telek 2200nm-es, elhelyezkedése szilárd búrkolatú, csedes utcában helyezkedik el ahol tömegközlekedés elérhető. Kb 200 m-ren belül ovóda, iskola, középiskola található. 

2 épület I. emeletes ház, szintenként 3 lakás, a födszintiek rendelkeznek önálló kerttel. Az emeleten lévőlakások 4-4.4 nm terasz vásárolhatók.

Garázs:

-6 db,

-6,3mft/db,

-18nm-esek,

 

-elektromos autó töltésre is van lehetőség

-szekcionális garázsajtó, elektromos kapónyító távírányítóval. 

Lehetőség van gépjármű beálló vásárlására, ami  térvkövezett Ár: 900 000ft/db

Árrészét képezi:

-beépített redőnytokok

-hideg-meleg búrkolatok (válsasztaható-4-5eft/nm árban)

-szaniterek és csaptelepek

-egyedi hőmennyiség mérők

-biztonsági bejárati ajtó

-fehér műanyag nyílászárok, 3 rétegű hang és hő szigetelt 

Fűtése:

-padló fűtés

-hűtés-fűtés hőszivíttyús rendszer amit napelemek biztosítják az enegriát

Ár:

 600 000FT/nm -től

 

38.716.524 Ft
Eladó Társasház (Debrecen)

Debrecen, Újkertben kiváló adottságokkal rendelkező részén, egy egyedi elrendezésű felújított lakás eladó.

A lakás 3 külön nyíló szobás melyek laminált burkolatú, festett falakkal, műanyag nyílászárók szúnyoghálóvla és redőnnyel ellátott. Központi része az egybe nyitott étkező konyha ami járólapos, villany tűzhelyes, kialakított mosogató gép helye és ahol akár mosógép is elhelyezhető. A fürdőszoba WC külön helyiségben található. A lakáshoz tartozik egy saját zárt folyosós rész ahol beépített szekrény van kialakítva.

A képeken található bútorok és háztartási gépek az ár részét nem képezi, de megvásárolható. Jelenleg albérlők lakják igény szerint maradnának így kiváló befektetés.

A lakás elrendezéséből adódóan kiváló családoknak is otthonos a három normál méretű és külön nyíló szoba, központi résszel az étkező konyhával családias jól hasznosítható a sok beépített szekrény. 

37.990.000 Ft
Eladó Családi ház (Debrecen)

Debrecen, belváros szélén társasházi házrész eladó.

Az ingatlan 58nm-es, 1 szoba, előszoba, füdőszoba-WC, étkező-konyha elosztású. Udvarban parkolási lehetőség.

Hasznosítható üzleti ingatlanként akár szolgáltatásnak, cég képviselet, oktatásra. Az udvarban több szolgáltatás található. 

Jól alakítható az ingatlan, nézze meg érdemes. Hívjon akár hétvégén is.

24.900.000 Ft
Eladó Társasház (Debrecen)

Debrecen, Domokos Lajos utcán,mért fűtéses, alacsony fenntartású 35nm-es lakás eladó, 1 nagyszoba, 1 kis szoba, konyha, előszoba, fürdőszoba Wc elosztású. A lakás mértfűtéses, műanyag nyílászáró mely redőnnyel és szúnyoghálóval ellátott, bukolatok laminált, padlószőnyeg, járólap és fesett falak.

Központi helyen található mivel iskolák, bölcsöde, orvosi rendelő és boltok pár percre vannak. Közlekedés szenpontjából busz és villamos megállók is néhány percre található.

Fiatal pároknak vagy akár befektetésre is kiválóan alkalmas.

29.500.000 Ft